Actievoorwaarden

Actieregels
Hoe maakt u kans op een weekend Tesla-rijden? Volg de onderstaande stappen:

  • Vul het volledige digitale contactformulier waarheidsgetrouw in op farmfrites4u.com/home-style
  • Ga akkoord met de actievoorwaarden.
  • Doe mee door de gegevens met het digitale contactformulier te verzenden.
  • U ontvangt van ons o.a. de Sunflower box (als u deze nog niet heeft ontvangen) en u maakt kans op een weekend Tesla-Rijden.
  • Aflevering van de auto gaat in overleg met de winnaar. Deze prijs in inclusief € 100,- oplaadkosten die worden vergoed.
  • De auto op de afbeelding kan afwijken
  • Er zal per deelnemend land 1 winnaar worden bekend gemaakt.

Actievoorwaarden

Door akkoord te gaan met de bepalingen en voorwaarden van de actie verleent u ons toestemming om uw e-mailadres te gebruiken en om met u te communiceren als wij u als de winnaar aanwijzen.

De sluitingsdatum van de actie is 31 augustus, 2019. Alle contactgegevens van personen die wij na deze datum ontvangen worden uitgesloten van deelname aan de competitie.

Als u de winnaar bent maken wij dit aan u kenbaar met het e-mailadres dat u heeft opgegeven in het digitale contactformulier voor het ontvangen van o.a. de Sunflower box. Wij zullen in deze e-mail vragen hierop te reageren. Het niet tijdig reageren op deze e-mail of nalatigheid is op uw eigen risico. Over de resultaten van deze actie zal niet worden gecorrespondeerd. Als u geen e-mail heeft ontvangen waarin u bent uitgeroepen tot winnaar, heeft u de prijs helaas niet gewonnen.

Alleen de personen die het digitale contactformulier volledig hebben ingevuld en verzonden volgens de aangegeven actieregels, voor de sluitingsdatum van de actie, maken kans op de prijs.

Met het achterlaten van uw gegevens en door akkoord te gaan met de bepalingen en voorwaarden van de actie geeft u Farm Frites International B.V. toestemming om u in de toekomst op de hoogte te houden van acties. Farm Frites International B.V. behoudt zich van het recht om de winnaars van deze actie te vermelden op social media of op de website van de desbetreffende groothandel.

Wanneer u de prijs, een weekend Tesla-rijden, heeft gewonnen moet u voldoen aan de volgende genoemde voorwaarden:

  • Voor het besturen van de auto moet u in het bezit zijn van een geldig B-rijbewijs.
  • De bestuurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering.
  • Een extra bestuurder is toegestaan, mits deze aan dezelfde genoemde voorwaarden voldoet.

In de volledige periode dat u in de Tesla mag rijden is de auto allrisk verzekerd, met een eigen risico van € 250,-. Er wordt gedurende deze periode maximaal € 100,- aan oplaadkosten vergoed. Extra kosten voor het opladen van de Tesla zijn voor eigen rekening. Kosten voor benodigde vignetten of tolwegen zijn niet inbegrepen en worden niet vergoed.

Medewerkers van Farm Frites International B.V. zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Contact

info@farmfrites.com

Telefoon +31 (0) 181 466888